Dhomat

Dhoma Standarte Dyshe

rooms

Kjo dhome dyshe ofron ballkon, TV dhe minibar.

Dhoma Dyshe Deluks me Pamje Nga Deti

Kjo dhome dyshe deluks ofron ballkon, TV dhe minibar.

Dhoma Standarte Treshe

Kjo dhome treshe ofron ballkon, TV dhe minibar.

Dhoma Treshe Deluks me Pamje Nga Deti

Kjo dhome treshe ofron ballkon, TV dhe minibar. 

Dhoma Katershe Deluks

Kjo dhome katershe ofron ballkon, TV dhe minibar.